Tretësirë ​​me gojë e Sorbitolit (BUSOR)

Përshkrim i shkurtër:

Ky produkt është një shtesë e lëngshme ushqyese që do të ndihmojë në balancimin e depozitave të yndyrës. BUSOR gjithashtu mund të mbështesë parandalimin e kushteve të mëlçisë yndyrore dhe mosfunksionimet e mëlçisë. Do të ndihmojë në korrigjimin e shqetësimeve të tretjes tek kafshët që ushqehen me dietë me energji të lartë që mund të çojë në një furnizim të shtuar të acideve yndyrore falas në gjak. Përdoret gjithashtu për të korrigjuar stresin oksidues në inde të ndryshme të trupit në specie të ndryshme kafshësh.


 • Pricemimi dhe kuotimi: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Porti i dërgesës: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • MOQ (5 ml, 10ml): 30000 shishe
 • MOQ (50ml, 100ml): 5000 shishe
 • MOQ (250ml, 500ml): 2000 shishe
 • MOQ: Pluhur / Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detaje të produkteve

  Dërgoni mesazh

  përbërje
  mldo ml përmban
  Sorbitol ………………… 200mg
  Carnitine HCL ………… .25mg
  Choline Choline… .18.75mg
  DL-Metioninë ……… ..10mg
  MgSO 4 …………………… .. 10mg

  Tregues
  Ky produkt është një shtesë e lëngshme ushqyese që do të ndihmojë në balancimin e depozitave të yndyrës. BUSOR gjithashtu mund të mbështesë parandalimin e kushteve të mëlçisë yndyrore dhe mosfunksionimet e mëlçisë. Do të ndihmojë në korrigjimin e shqetësimeve të tretjes tek kafshët që ushqehen me dietë me energji të lartë që mund të çojë në një furnizim të shtuar të acideve yndyrore falas në gjak. Përdoret gjithashtu për të korrigjuar stresin oksidues në inde të ndryshme të trupit në specie të ndryshme kafshësh.

  Dozimi dhe administrimi
  Për administrim oral përmes ushqimit ose ujit të pijshëm.
  Shpendët: 500 ml për 2,000 litra ujë të pijshëm për 5 - 7 ditë.
  Përzier me ushqimin, produkti duhet të përdoret menjëherë. Uji i pijshëm me ilaçe duhet të përdoret brenda 24 orëve.
  Në rast të rritjes ose zvogëlimit të konsumit të ujit, rregulloni përkatësisht përqendrimet e ilaçeve.

  Koha e tërheqjes
  Asnjë.

  Magazinimi dhe koha e skaduar
  Ruani në një vend të thatë nën 30 ° C dhe mbroni nga drita.
  2 vjet

  paketim
  100ml, 250ml, 500ml, 1L, 5L