Nutritional Supplement Solution (TOX-PLUS)

Përshkrim i shkurtër:

Tox-Plus tregohet kundër infeksionit me mikotoksikozë, Aspergillus, Fusarium, etj.

 


 • Pricemimi dhe kuotimi: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Porti i dërgesës: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • MOQ (5 ml, 10ml): 30000 shishe
 • MOQ (50ml, 100ml): 5000 shishe
 • MOQ (250ml, 500ml): 2000 shishe
 • MOQ: Pluhur / Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detaje të produkteve

  Dërgoni mesazh

  Përbërja për 100ml
  Acid Fosforik …………… ..650mg Citate
  Natriumi ……………… .10mg
  Acid Malik ………………… ..100mg
  Acid Tartarik ……………… ..150mg
  Disodium EDTA …… ………… 150mg
  ekstrakt maja ………………… 30mg
  Acid citrik ………………… ..800mg
  Pentasulfat bakri ………… 1gm
  Saccharomyces cerevisiae …… .2gm
  Glikol
  Aspartik Acidi ………………… 20mg
  Natriumi Tartrate Kaliumi… ..10mg
  Riboflavin ………………………… .30mg
  Hydrochloride Phididoxine… .200mg
  Ujë i distiluar në …………… 100ml
   
  Tregues
  Tox-Plus is indicated against infection with mycotoxicosis, Aspergillus, Fusarium, etc.
   
  Dosage
  Poultry: 1 ml per 2-4 Liter of drinking water for 3-5 days.
   
  Përparësitë
  Zvogëlimi i sëmundshmërisë së hershme dhe vdekshmërisë në shpendë.
  Përmirëson imunitetin dhe përgjigjen ndaj vaksinimit
  Konfiskimi i mykotoksikozës në shpendë,
  i tretshëm në ujë dhe i lehtë për t’u përdorur në ujë të pijshëm
   
  Storage
  Store closed in a cool place,and protect from Light.

  paketim
  100ml, 250ml, 500ml, 1L, 5L