Tableta Betamox e Palatueshme (BULBETA)

Përshkrim i shkurtër:

Tabletat e palatueshme Betamox 200mg janë të përshtatshme për kontrollin e infeksioneve në qen dhe mace të shkaktuara nga organizmat e ndjeshëm, përfshirë: infeksione të traktit ushqimor, traktin respirator dhe traktin urogjenital, infeksionet e syrit dhe veshit, si dhe infeksionet e lëkurës dhe plagëve.


 • Pricemimi dhe kuotimi: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Porti i dërgesës: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • MOQ (5 ml, 10ml): 30000 shishe
 • MOQ (50ml, 100ml): 5000 shishe
 • MOQ (250ml, 500ml): 2000 shishe
 • MOQ: Pluhur / Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detaje të produkteve

  Dërgoni mesazh

  përbërje
  tabletë përmban
  Amoxicillin (si troksid amoxicillin 229.7 mg)… .200mg

  Tregues
  Tabletat e palatueshme Betamox 200mg janë të përshtatshme për kontrollin e infeksioneve në qen dhe mace të shkaktuara nga organizmat e ndjeshëm, përfshirë: infeksione të traktit ushqimor, traktin respirator dhe traktin urogjenital, infeksionet e syrit dhe veshit, si dhe infeksionet e lëkurës dhe plagëve.

  Dozimi dhe administrimi
  Administrohen me gojë me dorë. Shkalla e rekomanduar e dozës është 10 mg amoxicillin / kg peshë trupore dy herë në ditë për shtatë ditë. Meqenëse niveli i lartë i gjakut arrihet menjëherë pas dozimit oral, trajtimi me parental me antibiotikë mund të mos jetë i nevojshëm. Tabletat e palatueshme Betamox 200 mg shpesh pranohen nga dora, megjithatë për trajtimin e kafshëve me shpejtësi tabletat mund të grimcohen dhe të shtohen me pak ushqim. Feeddo ushqim i mbetur mjekësor duhet të hidhet në fund të ditës.

  Kundërindikimi
  Tabletat e palatueshme Betamox 200 mg nuk duhet t'u jepen kafshëve të ndjeshme ndaj penicilinës. Ashtu si me penicilinat e tjerë, amoxicillin nuk duhet të përdoret oral ose parenteralisht në lepuj, derra gini, hamsters ose gerbils. Kujdes këshillohet kur përdoret në ndonjë barngrënës tjetër shumë të vogël

  Koha e tërheqjes
  për mish: 28 ditë
  Për qumësht: 4 ditë

  Magazinimi dhe koha e skaduar
  dyqanit në një vend të thatë. Mos ruani mbi 25 ° C
  2 vjet

  paketim
  5g * 50 tabela / shishe