Vitamin AD3E Oral Solution(BULADE)

Përshkrim i shkurtër:

This product is a well-balanced combination of vitamin A, vitamin D3, vitamin E for calves, cattle, goats, poultry, sheep and swine. And also used for: Prevention or treatment of vitamin A, vitamin D3, vitamin E deficiencies in farm animals. Prevention or treatment of stress (caused by vaccination, diseases, transport, high humidity, high temperatures or extreme temperature changes).


 • Pricemimi dhe kuotimi: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Porti i dërgesës: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • MOQ (5 ml, 10ml): 30000 shishe
 • MOQ (50ml, 100ml): 5000 shishe
 • MOQ (250ml, 500ml): 2000 shishe
 • MOQ: Pluhur / Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detaje të produkteve

  Dërgoni mesazh

  përbërje
  mldo ml përmban
  Vitaminë A ………… ..50000IU
  Vitamina D 3…………10000IU
  Vitamina E ……………… 20mg

  Tregues
  This product is a well-balanced combination of vitamin A, vitamin D3, vitamin E for calves, cattle, goats, poultry, sheep and swine. And also used for:
  Prevention or treatment of vitamin A, vitamin D3, vitamin E deficiencies in farm animals.
  Parandalimi ose trajtimi i stresit (i shkaktuar nga vaksinimi, sëmundjet, transporti, lagështia e lartë, temperaturat e larta ose ndryshimet ekstreme të temperaturës).
  Përmirësimi i shndërrimit të ushqimit.

  Dozimi dhe administrimi
  Për administrim oral.
  Viçat, dhitë dhe delet: 1 ml për 40 kg peshë trupore për 3 - 5 ditë.
  Bagëti: 1 ml për 80 kg peshë trupore për 3 - 5 ditë.
  Shpendët dhe derrat: 1 litër për 4000 litër ujë të pijshëm për 3 - 5 ditë.

  Efektet anësore
  Asnjë efekt i padëshirueshëm nuk duhet të pritet kur ndiqet mënyra e caktuar e dozës.

  Koha e tërheqjes
  Asnjë

  Magazinimi dhe koha e skaduar
  mbyllur fort në një vend të freskët
  2 vjet

  paketim
  100ml, 250ml, 500ml, 1L, 5L