Pluhur oral Multivitamin + Mineral oral (BEWWAMINO FORTE)

Përshkrim i shkurtër:

Ky produkt përmban një formulim të ekuilibruar të vitaminave, mineraleve dhe elementëve gjurmë, përfshirë kobaltin, i cili kërkohet për funksionimin e saktë të rumenit dhe prodhimin e vitaminës B12, pa të cilën qengjat dhe bagëtitë mund të zhvillojnë pisha, dhe seleni, të nevojshme për zhvillimin e muskujve dhe për të ndihmuar në mirëmbajtjen e temperaturën e trupit. Një mungesë e selenit mund të çojë në sëmundje të muskujve të bardhë në viçat, qengjat dhe fëmijët.


 • Pricemimi dhe kuotimi: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Porti i dërgesës: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • MOQ (5 ml, 10ml): 30000 shishe
 • MOQ (50ml, 100ml): 5000 shishe
 • MOQ (250ml, 500ml): 2000 shishe
 • MOQ: Pluhur / Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detaje të produkteve

  Dërgoni mesazh

  përbërje
  g përmban
  Vitaminë A ……… .100,000IU
  Vitamina D 3……… .20,000IU
  Vitamina E ………… 40,000IU
  Magnez ……………… 5mg
  Hekuri ……………………………… 2mg
  Kobalt ………………… 0,05mg
  jod ………………… 0,05mg
  Mangan ……………… 2mg
  Zink
  ………………………… 1m Selenium …………… .0.01mg

  Tregues
  Ky produkt përmban një formulim të ekuilibruar të vitaminave, mineraleve dhe elementëve gjurmë, përfshirë kobaltin, i cili kërkohet për funksionimin e saktë të rumenit dhe prodhimin e vitaminës B12, pa të cilën qengjat dhe bagëtitë mund të zhvillojnë pisha, dhe seleni, të nevojshme për zhvillimin e muskujve dhe për të ndihmuar në mirëmbajtjen e temperaturën e trupit. Një mungesë e selenit mund të çojë në sëmundje të muskujve të bardhë në viçat, qengjat dhe fëmijët.

  Dozimi dhe administrimi
  Për administrim oral.
  Një dozë, Pony dhe bagëti: 16g ~ 50g, Qengji dhe derra: 3x ~ 16g, qen: 1g ~ 3g, shpendë: 0.15g ~ 0.3g

  Paraprakisht
  Vitamina E dhe seleni kanë efekte sinergjike.
  Doza të mëdha të vitaminës E mund të vonojnë efektin terapeutik të ilaçeve të anemisë nga mungesa e hekurit.

  Koha e tërheqjes
  Asnjë

  Magazinimi dhe koha e skaduar
  mbyllur fort, shmangni dritat dhe ruani në një vend të freskët.
  2 vjet

  paketim
  100g, 500g, 1kg