Multivitamin Injection (BULMULTI)

Përshkrim i shkurtër:

Ky produkt është indikuar kryesisht për parandalimin dhe trajtimin e mangësive të vitaminave te kuajt, bagëtitë dhe delet dhe dhitë, veçanërisht gjatë periudhave të sëmundjes, konvulsionit dhe papastërtisë së përgjithshme.

 


 • Pricemimi dhe kuotimi: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Porti i dërgesës: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • MOQ (5 ml, 10ml): 30000 shishe
 • MOQ (50ml, 100ml): 5000 shishe
 • MOQ (250ml, 500ml): 2000 shishe
 • MOQ: Pluhur / Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detaje të produkteve

  Dërgoni mesazh

  përbërje
  mldo ml përmban
  Retinyl palmitate (A) ……………… ..2,000IU
  Cholecalciferol (D3) ………………… 2,000IU
  Alpha-
  Thiamine HCl (B1) …… ……………… ..10mg Natri
  Fosfat Riboflavin (B2) .1mg Pyridoxine
  HCl (B6) …………………… .5mg
  Cyanocobalamin (B12) ……………… .0.01mg
  Nicotinamide (B3) …… ……………… ..10mg
  D-Panthenol (B5) ……………………… ..1mg
  Ujë për injeksion.s.to …………………… 1ml

  Tregues
  Injeksion Multivitamina tregohet në parandalimin dhe trajtimin e mangësive të vitaminave te kuajt, bagëtitë dhe delet dhe dhitë, veçanërisht gjatë periudhave të sëmundjes, konvulsionit dhe mosbesimit të përgjithshëm.

  Dozimi dhe administrimi
  Gjedhët, kali, delet: 1ml / 10-15kg peshë trupore.
  Me injeksion nënlëkuror, intramuskular ose të ngadaltë intravenoz në ditët alternative.

  Magazinimi dhe koha e skaduar
  dyqanit në një vend të thatë dhe të errët nën 25 ℃
  2 vjet

  paketim
  10ml, 50ml, 100ml