Solucioni oral dhe selenite e natriumit Selenite (BUSEVITA)

Përshkrim i shkurtër:

Ky produkt është indikuar kryesisht për mangësi të Vitaminës E (si encefalomalacia, distrofia muskulare, diateza eksudative, problemet e infertilitetit) tek viçat, bagëtitë, dhitë, delet dhe derrat.

 


 • Pricemimi dhe kuotimi: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Porti i dërgesës: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • MOQ (5 ml, 10ml): 30000 shishe
 • MOQ (50ml, 100ml): 5000 shishe
 • MOQ (250ml, 500ml): 2000 shishe
 • MOQ: Pluhur / Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detaje të produkteve

  Dërgoni mesazh

  përbërje
  mldo ml përmban
  Vitaminë E ………… .100mg
  Selenit natriumi… .0.5mg

  Tregues
  Vitamina E mangësi (si encephalomalacia, distrofi muskulare, diatez exudative, problemet e infertilitetit) në viçave, bagëti, dhi, dele dhe derra.

  Dozimi dhe administrimi
  Për administrim oral
  Viçat, dhitë dhe delet: 2 ml për 10 kg peshë trupore, përsërisni pas 2 - 3 javësh
  Derri: 1 ml për 10 kg peshë trupore, përsërisni pas 2 - 3 javë.

  Efektet anësore
  Asnjë efekt i padëshirueshëm nuk duhet të pritet kur ndiqet mënyra e caktuar e dozës.

  Koha e tërheqjes
  Asnjë

  Magazinimi dhe koha e skaduar
  mbyllur fort në një vend të freskët
  2 vjet

  paketim
  100ml, 250ml, 500ml, 1L, 5L

  Përqendrimi
  5.0% + 0.15%, 10% + 0.05%