Solucion oral oral i vitaminës AD3E (BULAD3E)

Përshkrim i shkurtër:

Ky produkt është një kombinim i balancuar i vitaminës A, vitaminës D3, vitaminës E dhe vitaminës C për viçat, bagëtitë, dhitë, shpendët, delet dhe derrat. Dhe përdoret gjithashtu për: Parandalimin ose trajtimin e mungesës së vitaminës A, vitaminës D3, vitaminës E dhe vitaminës C te kafshët në fermë. Parandalimi ose trajtimi i stresit (i shkaktuar nga vaksinimi, sëmundjet, transporti, lagështia e lartë, temperaturat e larta ose ndryshimet ekstreme të temperaturës).


 • Pricemimi dhe kuotimi: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Porti i dërgesës: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • MOQ (5 ml, 10ml): 30000 shishe
 • MOQ (50ml, 100ml): 5000 shishe
 • MOQ (250ml, 500ml): 2000 shishe
 • MOQ: Pluhur / Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detaje të produkteve

  Dërgoni mesazh

  përbërje
  mldo ml përmban
  Vitaminë A ………… ..50000IU
  Vitaminë D3 ………… 10000IU
  Vitamina E ……………… 20mg

  Tregues
  Ky produkt është një kombinim i balancuar i vitaminës A, vitaminës D3, vitaminës E për viçat, bagëtitë, dhitë, shpendët, delet dhe derrat. Dhe përdoret gjithashtu për:
  Parandalimin ose trajtimin e vitaminës A, vitaminës D3, mangësive të vitaminës E tek kafshët në fermë.
  Parandalimi ose trajtimi i stresit (i shkaktuar nga vaksinimi, sëmundjet, transporti, lagështia e lartë, temperaturat e larta ose ndryshimet ekstreme të temperaturës).
  Përmirësimi i shndërrimit të ushqimit.

  Dozimi dhe administrimi
  Për administrim oral.
  Viçat, dhitë dhe delet: 1 ml për 40 kg peshë trupore për 3 - 5 ditë.
  Bagëti: 1 ml për 80 kg peshë trupore për 3 - 5 ditë.
  Shpendët dhe derrat: 1 litër për 4000 litër ujë të pijshëm për 3 - 5 ditë.

  Efektet anësore
  Asnjë efekt i padëshirueshëm nuk duhet të pritet kur ndiqet mënyra e caktuar e dozës.

  Koha e tërheqjes
  Asnjë

  Magazinimi dhe koha e skaduar
  mbyllur fort në një vend të freskët
  2 vjet

  paketim
  100ml, 250ml, 500ml, 1L, 5L