Tretësirë ​​me gojë e vitaminës B

Përshkrim i shkurtër:

Ky produkt tregohet për parandalimin ose trajtimin e mangësive të vitaminës B në kafshët në fermë, parandalimin ose trajtimin e stresit (të shkaktuar nga vaksinimi, sëmundjet, transporti, lagështia e lartë, temperaturat e larta ose ndryshimet ekstreme të temperaturës) dhe përmirësimi i shndërrimit të ushqimit.


 • Pricemimi dhe kuotimi: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Porti i dërgesës: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • MOQ (5 ml, 10ml): 30000 shishe
 • MOQ (50ml, 100ml): 5000 shishe
 • MOQ (250ml, 500ml): 2000 shishe
 • MOQ: Pluhur / Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detaje të produkteve

  Dërgoni mesazh

  përbërje
  mldo ml përmban
  Vitaminë B1 ……………… .6mg
  Vitaminë B2 …………… .12mg
  Vitaminë B6 ……………… 8mg
  Vitaminë B12 ……………… .60mcg
  Vitaminë K3 ……………… 4mg
  D -panthenol ………… ..20mg
  Nicotinamide ………… 80mg
  Biotin ……………… ..300mcg
  Acid folik ……………… ..1mcg
  Choline Choline …… .50mg
  Lysine ………………… ... 20mg

  Tregues
  Kjo Oral është një kombinim i balancuar i vitaminave B thelbësore për viçat, bagëtitë, dhitë, shpendët, delet dhe derrat.
  Parandalimi ose trajtimi i mangësive të vitaminës B tek kafshët në fermë.
  Parandalimi ose trajtimi i stresit (i shkaktuar nga vaksinimi, sëmundjet, transporti, lagështia e lartë, temperaturat e larta ose ndryshimet ekstreme të temperaturës).
  Përmirësimi i shndërrimit të ushqimit.

  Dozimi dhe administrimi
  Për administrim oral
  Viçat, dhitë dhe delet: 1 ml për 40 kg peshë trupore për 3 - 5 ditë.
  Bagëti: 1 ml për 80 kg peshë trupore për 3 - 5 ditë.
  Shpendët dhe derrat: 1 litër për 4000 litër ujë të pijshëm për 3 - 5 ditë

  Efektet anësore
  Asnjë efekt i padëshirueshëm nuk duhet të pritet kur ndiqet mënyra e caktuar e dozës.

  Koha e tërheqjes
  Asnjë

  Magazinimi dhe koha e skaduar
  mbyllur fort në një vend të freskët
  2 vjet

  paketim
  100ml, 250ml, 500ml, 1L, 5L