Tylosin Tartrate Injection LA(BULTYLO)

Përshkrim i shkurtër:

Ky produkt është treguar kryesisht për Gram-pozitive dhe Gram-negative bakteret, spirochetes, mykoplazmat, çdo infeksionet tjera bakteriale të shkaktuara nga Tylosin patogjene prekshëm, p.sh. pneumoni, pneumo-enterit, Metritis, Leptospirosis, djaloshare difteria, mastitë, artrit, Footrot. Infeksionet e rrugëve të frymëmarrjes.


 • Price & Quotation: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Dërgesë Port: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • Moq (5ml, 10ml): 30000 Bottles
 • MOQ(50ml,100ml): 5000 Bottles
 • MOQ(250ml,500ml): 2000 Bottles
 • MOQ: Powder/Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detail Product

  Dërgoni mesazh

  Perberja
  Çdo ml përmban
  Tylosin tartrate ...... ..300mg

  Indikacionet
  Tylosin është aktive kundër Gram-pozitive dhe Gram-negative bakteret, spirochetes, mykoplazmat, çdo infeksionet tjera bakteriale të shkaktuara nga Tylosin patogjene prekshëm, p.sh. pneumoni, pneumo-enterit, Metritis, Leptospirosis, djaloshare difteria, mastitë, artrit, Footrot. Infeksionet e rrugëve të frymëmarrjes.

  Administrata dhe Dozimi
  Me injeksion intramuskular ose nënlëkurës.
  Bagëtia, pulat: një dozë, 5-13 mg Tylosin Tartrate per 1 kg të peshës së trupit (1,5 ~ 4 ml për 100 kg peshë trupore), ditore, për 3-5 dite.

  Tërheqja Koha
  Mishi: 21 ditë
  Milk: 4 ditë

  Magazinimi dhe Koha skaduar
  Shitore në një vend të thatë nën 25 ° C, larg nga rrezet e diellit direkte
  2 vjet

  paketim
  10ml, 50ml, 100ml

  Përqendrimi
  30%