Pezullimi oral i Tilmicosin

Përshkrim i shkurtër:

Kjo tregohet për kontrollin dhe trajtimin e infeksioneve të frymëmarrjes që shoqërohen me mikroorganizma të ndjeshëm ndaj tilmikozinës, siç është Mycoplasma spp. Pasteurella multocida, Actinobacillus pleuropneumoniae, Actinomyces pyogenes dhe Mannheimia haemolytica në viçat, pulat, gjelat dhe derrat.


 • Pricemimi dhe kuotimi: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Porti i dërgesës: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • MOQ (5 ml, 10ml): 30000 shishe
 • MOQ (50ml, 100ml): 5000 shishe
 • MOQ (250ml, 500ml): 2000 shishe
 • MOQ: Pluhur / Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detaje të produkteve

  Dërgoni mesazh

  përbërje
  mldo ml përmban
  Tilmicosin ………… 250mg

  Tregues
  Kjo tregohet për kontrollin dhe trajtimin e infeksioneve të frymëmarrjes që shoqërohen me mikroorganizma të ndjeshëm ndaj tilmikozinës, siç është Mycoplasma spp. Pasteurella multocida, Actinobacillus pleuropneumoniae, Actinomyces pyogenes dhe Mannheimia haemolytica në viçat, pulat, gjelat dhe derrat.

  Dozimi dhe administrimi
  Për administrim oral.
  Viçat: Dy herë në ditë, 1 ml për 20 kg peshë trupore përmes qumështit për 3 - 5 ditë.
  Shpendët: 300 ml për 1000 litra ujë të pijshëm për 3 ditë.
  Derri: 800 ml për 1000 litra ujë të pijshëm për 5 ditë.

  Contra-tregues
  Hipersensitiviteti ose rezistenca ndaj tilmikozinës.
  Administrimi i njëkohshëm i makrolideve ose linqozamideve të tjerë.
  Administrimi tek kafshët me një tretje aktive mikrobike ose për speciet e kuajve ose kaprujve.
  Administrimi parenteral, veçanërisht në speciet e derrit.
  Administrimi i shpendëve që prodhojnë vezë për konsum njerëzor ose kafshëve të destinuara për qëllime edukate.
  Gjatë shtatëzënësisë dhe laktacionit, përdorni vetëm pas një vlerësimi të rrezikut / përfitimit nga një veteriner.

  Koha e tërheqjes
  për mish:
  Viçat: 42 ditë.
  Brilers: 12 ditë.
  Turqi: 19 ditë.
  Derri: 14 ditë.

  Magazinimi dhe koha e skaduar
  Vulosur fort dhe ruajeni në një vend të freskët, shmangni rrezet e diellit
  2 vjet

  paketim
  100ml, 250ml, 500ml, 1L, 5L

  Përqendrimi
  5.0%, 10%, 20%, 25%, 30%