Tetramisole HCL Bolus (BULTETRA)

Përshkrim i shkurtër:

Tetramisole ka për qëllim trajtimin e infeksionit të ndryshëm të krimbave në bagëti, derra dhe shpendë; Dictiocaulosis, Haemonchosis, Bunostomosis, Oesophagostomiasis, Nematodirus, Cooperiosis, Strongyloidiasis, Ascaridosis, Oesophagostomiasis, Strongyloides, Trichocephalus, Metastrongilosis, Ascaridosis, Capillariasis, Heteracidosis and Singamozidosis.

Për trajtimin dhe kontrollin e gastro-enteritit parafazitar dhe bronkit të parregullt të shkaktuar nga krimbat e rrumbullakët (Nematodët) në dele, dhi, bagëti dhe deve


 • Pricemimi dhe kuotimi: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Porti i dërgesës: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • MOQ (5 ml, 10ml): 30000 shishe
 • MOQ (50ml, 100ml): 5000 shishe
 • MOQ (250ml, 500ml): 2000 shishe
 • MOQ: Pluhur / Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detaje të produkteve

  Dërgoni mesazh

  përbërje
  bolus përmban
  Tetramisole HCL …… ..600mg

  Tregues
  Tetramisole ka për qëllim trajtimin e infeksionit të ndryshëm të krimbave në bagëti, derra dhe shpendë; Dictiocaulosis, Haemonchosis, Bunostomosis, Oesophagostomiasis, Nematodirus, Cooperiosis, Strongyloidiasis, Ascaridosis, Oesophagostomiasis, Strongyloides, Trichocephalus, Metastrongilosis, Ascaridosis, Capillariasis, Heteracidosis and Singamozidosis.
  Për trajtimin dhe kontrollin e gastro-enteritit parafazitar dhe bronkit të parregullt të shkaktuar nga krimbat e rrumbullakët (Nematodët) në dele, dhi, bagëti dhe deve

  Dozimi dhe administrimi
  Për administrim oral.
  Bagëti, dele, dhi: 1bolus për peshën e trupit 40 kg për tu përzier në ushqim.
  Shpendët: 1bolus për peshën e trupit 6-12 kg që duhet të përzihet në ushqim.

  Paraprakisht
  Mos mbidozoni.
  Mos përdorni gjatë shtatëzënësisë. Sidomos për 45 ditët e para të shtatëzanisë.
  Përdorimi i vazhdueshëm afatgjatë mund të shkaktojë rezistencë ndaj ilaçeve dhe rezistencë të kryqëzuar të ilaçeve.

  Koha e tërheqjes
  Mishi: 3 ditë
  Qumësht: 1 ditë

  Magazinimi dhe koha e skaduar
  dyqanit në një vend të freskët dhe të errët.
  2 vjet

  paketim
  5g * 50boluse / shishe

  Përqendrimi
  300mg, 600mg, 2500mg