Oxytetracycline Injection LA(BULOXY 30)

Përshkrim i shkurtër:

Ky produkt është treguar kryesisht për trajtimin e sëmundjeve të shkaktuara nga organizmat Oxtetracycline-prekshëm me bagëti, deleve dhe dhive. Për kafshët: bronkopneumoni dhe infeksioneve të tjera respiratore, infeksione te traktit gastrointestinal, metritis, mastitë, septikemi, infeksionet lehonisë, dhe infeksioneve sekondare bakteriale shkaktuara kryesisht nga viruset, etj


 • Price & Quotation: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Dërgesë Port: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • Moq (5ml, 10ml): 30000 Bottles
 • MOQ(50ml,100ml): 5000 Bottles
 • MOQ(250ml,500ml): 2000 Bottles
 • MOQ: Powder/Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detail Product

  Dërgoni mesazh

  Perberja
  Çdo ml përmban
  oxytetracycline ............ .200mg

  Tregues
  Trajtimi i sëmundjeve të shkaktuara nga organizmat Oxtetracycline-prekshëm me bagëti, deleve dhe dhive. Për kafshët: bronkopneumoni dhe infeksioneve të tjera respiratore, infeksione te traktit gastrointestinal, metritis, mastite, Septikemia, infeksionet lehonisë, dhe infeksionet sekondare bakteriale shkaktuar kryesisht nga viruset, etj
  për dele dhe cjeptë infeksionet e frymëmarrjes, urogjenital, trakti gastrointestinal dhe hooves, mastitit, plagët e infektuara, etj

  Dozimi dhe administrimi
  Administrimin me injeksion intramuskular.
  Kafshët, dele dhe dhi: 0.5ml ~ 1ml per peshës trupore 10 kg për një dozë të vetme, jo më shumë se 10ml per vendin e injektimit.

  Side Effect dhe Kundërindikimet
  Oxtetracycline injeksion nuk është menduar për macet, qentë dhe kuajt. Ajo nuk duhet të jepet për kafshët në fund të shtatzënisë, kafshë me dëme të rënda të mëlçisë dhe të veshkave dhe të kafshëve të ndjeshëm për oxytetracycline. Ndonjëherë një ënjtje të përkohshëm në vendin e injektimit ndodh.

  Tërheqja Koha
  Mish: 28 ditë
  Milk: 7 ditë

  Magazinimi dhe Koha skaduar
  Shitore në një vend të thatë dhe të errët në mes të 15 ℃ dhe 25 ℃.
  2 vjet

  paketim
  10ml, 50ml, 100ml

  Përqendrimi
  20%, 30%