Oxytetracycline HCL Water Soluble Powder(BEW OXY 20%)

Përshkrim i shkurtër:

Produkti tregohet për trajtimin e infeksioneve gastrointestinale dhe të frymëmarrjes te shkaktuara nga bakteriet oxytetracycline ndjeshme si Bordetella, Bacillus, Corynebacterium, Campylobacter, E. coli, Haemophilus, Pasteurella, Salmonella, Staphylococcus dhe Streptococcus spp., Dhe Mycoplasma, rikeciet dhe Chlamydia spp., në viçave, të cjepve, pulave, deleve dhe derrave.


 • Price & Quotation: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Dërgesë Port: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • Moq (5ml, 10ml): 30000 Bottles
 • MOQ(50ml,100ml): 5000 Bottles
 • MOQ(250ml,500ml): 2000 Bottles
 • MOQ: Powder/Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detail Product

  Dërgoni mesazh

  Perberja
  Çdo g përmban
  Oxytetracycline HCL ...... .200mg

  Tregues
  Gastrointestinal dhe infeksione të rrugëve të frymëmarrjes te shkaktuara nga bakteriet oxytetracycline ndjeshme si Bordetella, Bacillus, Corynebacterium, Campylobacter, E. coli, Haemophilus, Pasteurella, Salmonella, Staphylococcus dhe Streptococcus spp., Dhe Mycoplasma, rikeciet dhe Chlamydia spp., Në viça dhitë, pulat , dele dhe derrit.

  Dozimi dhe administrimi
  Për administrimit oral.
  Viçat, dhi dhe dele: dy herë në ditë 1 g për 50 - 100 kg peshë trupore për 3 - 5 ditë
  pulave dhe derrave: 1 kg për 5000 litra të ujit të pijshëm për 3 - 5 ditë
  Shënim: për viçat para-ripërtypëse, qengja dhe fëmijët vetëm.

  Masë paraprake
  Ky produkt nuk duhet të jetë e kombinuar me drogë penicilina dhe drogës apo ushqen përmbajnë kripëra kalciumi, kripëra hekuri dhe jonet metalike polivalent.
  Me përdorimin e diuretics forta, dëmtimi funksionin e veshkave mund të jenë të acaruar.
  Nuk është e këshillueshme për përzierje me ujë çezme dhe zgjidhje alkaline që përmban një sasi të madhe të klorit.

  Tërheqja Koha
  Mish: viçat: 8 ditë; derrat: 5 ditë; pulave: 8 ditë.
  Vezë: 4 ditë

  Magazinimi dhe Koha skaduar
  mbyllur fort, për të shmangur dritat dhe dyqan në një vend të thatë.
  2 vjet

  paketim
  100g, 500g, 1kg

  Përqendrimi
  10%, 20%, 40%, 50%, 99%