Ivermectin Injection(BULIVER 2)

Përshkrim i shkurtër:

Ky produkt është treguar kryesisht për trajtimin endoparasite dhe ectoparasite. Një spektër i gjerë multi-qëllim injeksion anthelmintic për kontrollin e parazitëve të brendshëm dhe ectoparasite me bagëti, dele, dhi, derra, qen dhe mace.

 


 • Price & Quotation: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Dërgesë Port: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • Moq (5ml, 10ml): 30000 Bottles
 • MOQ(50ml,100ml): 5000 Bottles
 • MOQ(250ml,500ml): 2000 Bottles
 • MOQ: Powder/Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detail Product

  Dërgoni mesazh

  Perberja
  Çdo ml përmban
  Ivermectin……………..20mg

  Indikacionet
  Është efikase kundër endoparasite dhe ectoparasite. Një spektër i gjerë multi-qëllim injeksion anthelmintic për kontrollin e parazitëve të brendshëm dhe ectoparasite me bagëti, dele, dhi, derra, qen dhe mace.

  Dozimi dhe administrimi
  Per nënlëkurës injeksion
  qe dhe dele: 1.0 ml / 50 kg të peshës trupore.
  Pig: 1.0ml / 33 kg peshë trupore

  Masë paraprake
  Banned gjatë laktacionit. Ajo është e kufizuar në injeksion nënlëkurës, e cila mund të shkaktojë helmim reagim për shkak të injektimit intramuskular dhe intravenoz. Çdo pikë nënlëkurës injeksion nuk duhet të kalojë 10ml.

  Tërheqja Koha
  qe, dele: 21 ditë;
  Pig: 20 ditë
  Milk: 20 ditë

  Magazinimi dhe Koha skaduar
  Shitore në një vend të thatë dhe të ftohtë, nën 30 ℃
  2 vjet

  paketim
  10ml, 50ml, 100ml

  Përqendrimi
  1.0%, 2.0%, 3.15%