Flunixin Meglumine Injection(BULFLUNI)

Përshkrim i shkurtër:

Ajo është përdorur për sëmundje febrile dhe inflamatore të kafshëve dhe kafshëve të vogla, dhimbje të muskujve dhe dhimbje indeve të buta, të tilla si sindromi mbillni-free në dosa.

 

 


 • Price & Quotation: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Dërgesë Port: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • Moq (5ml, 10ml): 30000 Bottles
 • MOQ(50ml,100ml): 5000 Bottles
 • MOQ(250ml,500ml): 2000 Bottles
 • MOQ: Powder/Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detail Product

  Dërgoni mesazh

  Perberja
  Çdo ml përmban
  Flunixin meglumine ...... 50mg

  Tregues
  Ajo është përdorur për sëmundje febrile dhe inflamatore të kafshëve dhe kafshëve të vogla, dhimbje të muskujve dhe dhimbje indeve të buta, të tilla si sindromi mbillni-free në dosa.

  Dozimi dhe administrimi
  Për intramuskular ose intravenoz injeksion
  Një doze, kafshët dhe derrat 1ml per 25kg peshë trupore; qen dhe mace: 0.2ml-0.4ml per peshë trupore 10 kg, një herë ose dy herë në ditë për jo më shumë se 5 ditë.

  Masë paraprake
  Përdorimi me kujdes ne kafshe me një histori ulcerat gastrointestinale, sëmundjet e veshkave, sëmundja e mëlçisë ose sëmundje të gjakut
  Përdorimi me kujdes në kafshë shtatzëna
  A nuk administruar injeksion intra-arteriale, ndryshe do të shkaktojë nervor qendror stimulimit, ataksia, hiperventilimi dhe muskujve dobësinë

  Tërheqja Koha
  për kafshët dhe Swine
  e mishit: 28 ditë

  Magazinimi dhe Koha skaduar
  Shitore në një vend të freskët dhe për të shmangur rrezet e diellit
  2 vjet

  paketim
  10ml, 50ml, 100ml

  Përqendrimi
  5.0%