Pezullimi oral Fenbendazole

Përshkrim i shkurtër:

Ky produkt është indikuar kryesisht për Profilaksinë dhe trajtimin e infeksioneve të krimbave gastrointestinal dhe të frymëmarrjes dhe cestodave në viçat, bagëtitë, dhitë, delet dhe derrat siç janë: Krimbat e rrumbullakët gastrointestinal: Bunostomum, Cooperia, Haemonchus, Nematodirus, Oesophagostomum, Ostertagia, Strongyylus Trich spp. Krimbat e mushkërive: Dictyocaulus viviparus. Tapanë: Monieza spp.


 • Pricemimi dhe kuotimi: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Porti i dërgesës: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • MOQ (5 ml, 10ml): 30000 shishe
 • MOQ (50ml, 100ml): 5000 shishe
 • MOQ (250ml, 500ml): 2000 shishe
 • MOQ: Pluhur / Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detaje të produkteve

  Dërgoni mesazh

  përbërje
  mldo ml përmban
  Fenbendazole ……… 100mg

  Tregues
  Profilaksia dhe trajtimi i infeksioneve të krimbave gastrointestinal dhe respirator dhe cestodave në viçat, bagëtitë, dhitë, delet dhe derrat siç janë
  : Rrethanat gastrointestinale: Bunostomum, Cooperia, Haemonchus, Nematodirus, Oesophagostomum, Ostertagia, Strongyloides, Trichris
  Krimbat e mushkërive: Dictyocaulus viviparus.
  Tapanë: Monieza spp.

  Dozimi dhe administrimi
  Për administrim oral
  Dhitë, derrat dhe delet: 1.0 ml për 20 kg peshë trupore.
  Viçat dhe bagëtitë: 7.5 ml për 100 kg peshë trupore.
  Shënim: Shkundni mirë përpara përdorimit. Uji i pijshëm me ilaçe duhet të përdoret brenda 24 orëve. Një herë trajtim, përsërisni në rast të ri-infeksioneve pas 3-4 javësh.

  Paraprakisht
  Aplikimi afatgjatë mund të shkaktojë soje rezistente ndaj ilaçeve.

  Koha e tërheqjes
  Mishi: 14 ditë
  Qumështi: 4 ditë

  Magazinimi dhe koha e skaduar
  Mbajeni të mbyllur në një vend me hije, të freskët dhe të thatë ndërmjet 8 ° C dhe 25 ° C.
  2 vjet

  paketim
  100ml, 250ml, 500ml, 1L, 5L

  Përqendrimi
  2.5%, 10%