Solucion oral oral Enrofloxacin (BEWWFLOX 10%)

Përshkrim i shkurtër:

Ky produkt tregohet për trajtimin e infeksioneve gastrointestinale, infeksioneve të frymëmarrjes dhe infeksioneve të traktit urinar të shkaktuara nga mikroorganizmat e ndjeshëm ndaj enrofloksacinës, si Campylobacter, E. coli, Haemophilus, Mycoplasma, Pasteurella dhe Salmonella spp. në viça, dhi, shpendë, dele dhe derra.


 • Pricemimi dhe kuotimi: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Porti i dërgesës: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • MOQ (5 ml, 10ml): 30000 shishe
 • MOQ (50ml, 100ml): 5000 shishe
 • MOQ (250ml, 500ml): 2000 shishe
 • MOQ: Pluhur / Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detaje të produkteve

  Dërgoni mesazh

  përbërje
  mldo ml përmban
  Enrofloxacin ………… 100mg

  Tregues
  Infeksione gastrointestinale, infeksione të frymëmarrjes dhe infeksione të traktit urinar të shkaktuara nga mikroorganizma të ndjeshëm ndaj enrofloksacinës, si Campylobacter, E. coli, Haemophilus, Mycoplasma, Pasteurella dhe Salmonella spp. në viça, dhi, shpendë, dele dhe derra.

  Dozimi dhe administrimi
  Për administrim oral:
  Viçat, dhitë dhe delet: Dy herë në ditë 5 ml. për 75 - 150 kg peshë trupore për 3 - 5 ditë.
  Shpendët: 1 litër për 3000 - 4000 litër ujë të pijshëm për 3 - 5 ditë.
  Derri: 1 litër për 2000 - 6000 litër ujë të pijshëm për 3 - 5 ditë.

  Efektet anësore
  tek kafshët e reja gjatë rritjes, mund të shkaktojë lezione të kërcit në nyje.

  Koha e tërheqjes
  : 12 ditë

  Magazinimi dhe koha e skaduar
  mbyllur fort në një vend të freskët, shmangni dritën.
  2 vjet

  paketim
  100ml, 250ml, 500ml, 1L, 5L

  Përqendrimi
  5.0%, 10%, 20%