Inxeksion Doxycycline Hyclate (BUDOXY)

Përshkrim i shkurtër:

Ky produkt është përdorur për të trajtuar sëmundjet infektive të derrit të shkaktuara nga bakteret Gram-pozitive, negative dhe mikoplazma, të tilla si Mycoplasma hyopneumoniae, kanceri i zorrës së trashë, Salmonella, Pasteurellosis, etj.

 


 • Pricemimi dhe kuotimi: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Porti i dërgesës: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • MOQ (5 ml, 10ml): 30000 shishe
 • MOQ (50ml, 100ml): 5000 shishe
 • MOQ (250ml, 500ml): 2000 shishe
 • MOQ: Pluhur / Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detaje të produkteve

  Dërgoni mesazh

  përbërje
  mldo ml përmban
  Doxycycline Hyclate …… ..100mg

  Tregues
  antibiotikët tetracycline. Përdoret për të trajtuar sëmundjet infektive të derrit të shkaktuara nga bakteret Gram-pozitive, negative dhe mikoplazma, të tilla si Mycoplasma hyopneumoniae, kanceri i zorrës së trashë, Salmonella, Pasteurellosis, etj.

  Administrimi dhe doza
  Injeksion intramuskular, një herë në ditë për 2 ~ 3 ditë.
  Bagëti, kali, dreri: 0,02 ~ 0,05 ml për peshë trupi 1 kg
  Dele, derri: 0,05
  Qeni, macja, lepuri: 0,05 ~ 0,1 ml në kohë

  Reagimi i kundërt
  lokal. Tretësira ujore hidroklorur me bazë tetraciklin është shumë irrituese, dhe injeksioni intramuskular mund të shkaktojë dhimbje, inflamacion dhe nekrozë në vendin e injeksionit.

  Masat paraprake
  Përdoren me kujdes te kafshët me dëmtim të rëndë të mëlçisë dhe veshkave.

  Koha e tërheqjes
  Gjedhët, delet dhe derrat: 8 ditë
  Qumështi: 48 orë

  Magazinimi dhe koha e skaduar
  mbyllur fort në një vend të freskët dhe të thatë, shmangni rrezet e diellit.
  2 vjet

  paketim
  10ml, 50ml, 100ml

  Përqendrimi
  2.0%, 5.0%, 10%