Doramectin Injection(BUDORA)

Përshkrim i shkurtër:

Ky produkt është shumë efektive kundër nematodat gastrointestinale, nematodat mushkërive, worms sy, marimangat, ticks, marimangat, ticks dhe plagët. Tipar kryesor i këtij produkti është se përqendrimi plazma dhe gjysmë-jetës janë të dy më të larta ose më shumë se ivermektina.


 • Price & Quotation: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Dërgesë Port: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • Moq (5ml, 10ml): 30000 Bottles
 • MOQ(50ml,100ml): 5000 Bottles
 • MOQ(250ml,500ml): 2000 Bottles
 • MOQ: Powder/Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detail Product

  Dërgoni mesazh

  Perberja
  Çdo ml përmban
  Doramectin ............... .1mg

  Tregues
  Doramectin është një roman, spektrin e gjerë të drogës Antiparasitic që është shumë efektive kundër nematodat gastrointestinale, nematodat mushkërive, worms sy, marimangat, ticks, marimangat, ticks dhe plagët. Tipar kryesor i këtij produkti është se përqendrimi plazma dhe gjysmë-jetës janë të dy më të larta ose më shumë se ivermektina.
  Doramectin gjithashtu ka një efekt të mirë në vrasjen sarcoptidosis derrit, Haematopinus suis dhe insektet papjekur.

  Administrata dhe Dozimi
  për injeksion nënlëkurës, bagëti: 10ml per peshës trupore 50 kg.
  Për injeksion intramuskular, dele / derrit: 10ml per peshës trupore 33 kg.

  Masat paraprake
  vetitë e doramectin nuk janë të qëndrueshme dhe janë të dekompozuar shpejtësi dhe çaktivizohen nën rrezet e diellit, dhe duhet të ruhet në errësirë. Droga e tij e mbetura janë toksike për peshqit dhe organizmat ujorë, kështu që duhet pasur kujdes për ruajtjen e ujit.
  Mos përdorni në lopëve qumështore të thatë, duke përfshirë mëshqerrave shtatzëna qumështit brenda 60 ditë para pjelljes.
  Nuk lejohet për përdorim në lopë lactating të përdorura për prodhimin e qumështit për konsum njerëzor
  Mos përdorni në lopë thatë qumështit dhe delet

  Tërheqja Koha
  En'am Mishi dhe rropulli: 56 ditë
  mishit Dele dhe të brendshmet: 63 ditë

  Magazinimi dhe Koha skaduar
  mbyllur fort dhe dyqan në një vend të ftohtë dhe të errët, për të shmangur rrezet e diellit direkte.
  2 vjet

  paketim
  10ml, 50ml, 100ml

  Përqendrimi
  0.1%, 0.2%, 0.5%, 1.0%