Diminazene Diaceturate Antipyrine Injectable Powder(DIMIZANE)

Përshkrim i shkurtër:

Ky produkt është treguar për trajtimin e bagëtive Babesia dardhë sëmundje krimb, Taylor sëmundje dardhë krimb, Tryponosomiasis dhe do të godas tripanosomiazës.

 

 


 • Price & Quotation: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Dërgesë Port: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • Moq (5ml, 10ml): 30000 Bottles
 • MOQ(50ml,100ml): 5000 Bottles
 • MOQ(250ml,500ml): 2000 Bottles
 • MOQ: Powder/Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detail Product

  Dërgoni mesazh

  Perberja
  Çdo 2.36g / 23.6g qese përmban
  Diminazene diaceturate ......... 1.05g / 10.5g
  Phenazone .............................. ..1.31g / 13.1g

  Tregues
  qe, dele dhe dhi
  antiprotozoar. Për bagëtinë Babesia dardhë sëmundje krimb, Taylor sëmundje dardhë krimb, Tryponosomiasis dhe pllakos tripanosomiazës

  Dozimi dhe administrimi
  By injeksion intramuskular.
  2.36g qese:
  Përgatitja: Shkrihet të gjithë përmbajtjen në 15ml ujë steril.
  1ml / 20kg peshës trupore, rruga thellë intramuskular, injektuar 15ml te solucionit riformuar për 300 kg të peshës trupore.

  23.6g qese:
  Përgatitja: Shkrihet të gjithë përmbajtjen në ujë 150ml sterile.
  1ml / 20kg peshës trupore, rruga thellë intramuskular, injektuar 15ml te solucionit riformuar për 300 kg të peshës trupore.

  Masë paraprake
  Ky produkt ka toksicitet të lartë dhe një gamë të vogël të sigurisë. Doza duhet të kontrollohet në mënyrë rigoroze dhe nuk duhet të përdoret jashtë mase.
  Deve janë të ndjeshme dhe zakonisht nuk përdoren; Kuajt janë më të ndjeshme dhe të përdoret me kujdes; Aplikimi i tepruar mund të zvogëlojë prodhimin e qumështit në lopë qumështore.
  Buffaloes nuk duhet të përdoret një herë, një herë; kafshët e tjera mund të përdoret nëse është e nevojshme, por në intervale prej 24 orësh. Ajo nuk duhet të përdoret më shumë se 3 herë.
  Injeksion intramuskular lokal është irrituese, mund të shkaktojnë ënjtje, dhe duhet të injektohet intramuskulare në pikat thellë.

  Tërheqja Koha
  lopëve dhe të deleve: 28 ditë
  Milk: 7 ditë

  Magazinimi dhe Koha skaduar
  Shmangni dritën dhe dyqan në një vend të thatë nën 30 ℃.
  2 vjet

  paketim
  2.36g / qese, 23.6g / qese