Compound Sorbitol Oral Solution(BUSOR)

Përshkrim i shkurtër:

Ky produkt është një shtesë të lëngshme ushqyese që do të ndihmojë për të balancuar depozitimet yndyrë. BUSOR gjithashtu mund të mbështesin parandalimin e kushteve të mëlçisë yndyrore dhe dysfunctions mëlçisë. Kjo do të ndihmojë shqetësime saktë tretjes në kafshë që janë ushqyer një dietë të lartë të energjisë që mund të çojë në një furnizim në rritje të acideve yndyrore të lirë në gjak. Ajo përdoret gjithashtu për të korrigjuar stresit oksidativ në inde të ndryshme të trupit të llojeve të ndryshme të kafshëve.


 • Price & Quotation: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Dërgesë Port: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • Moq (5ml, 10ml): 30000 Bottles
 • MOQ(50ml,100ml): 5000 Bottles
 • MOQ(250ml,500ml): 2000 Bottles
 • MOQ: Powder/Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detail Product

  Dërgoni mesazh

  Perberja
  Çdo ml përmban
  sorbitol ..................... 200mg
  carnitine HCL ............ .25mg
  Choline chloride ... .18.75mg
  DL-metioninë ......... ..10mg
  MgSO 4 ........................ .. 10mg

  Tregues
  Ky produkt është një shtesë të lëngshme ushqyese që do të ndihmojë për të balancuar depozitimet yndyrë. BUSOR gjithashtu mund të mbështesin parandalimin e kushteve të mëlçisë yndyrore dhe dysfunctions mëlçisë. Kjo do të ndihmojë shqetësime saktë tretjes në kafshë që janë ushqyer një dietë të lartë të energjisë që mund të çojë në një furnizim në rritje të acideve yndyrore të lirë në gjak. Ajo përdoret gjithashtu për të korrigjuar stresit oksidativ në inde të ndryshme të trupit të llojeve të ndryshme të kafshëve.

  Dozimi dhe administrimi
  Për administrimin oral nëpërmjet ushqimit apo ujit të pijshëm.
  Pulave: 500 ml në 2000 litra ujë të pijshëm për 5 - 7 ditë.
  Përzier me ushqim, produkti duhet të përdoret menjëherë. Trajtim ujit të pijshëm duhet të përdoret brenda 24 orëve.
  Në rast të marrjes të rritur apo ulur me ujë të rregullojë përqendrimet ilaçe në përputhje me rrethanat.

  Tërheqja Koha
  Asnje.

  Magazinimi dhe Koha skaduar
  Shitore në një vend të thatë nën 30 ° C dhe për të mbrojtur nga drita.
  2 vjet

  paketim
  100ml, 250ml, 500ml, 1L, 5L