Complex Amino Acid Injection(BULAMIN)

Përshkrim i shkurtër:

Për parandalimin dhe trajtimin e amino acideve dhe pamjaftueshmerise vitaminë grupit B.

 

 

 


 • Price & Quotation: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Dërgesë Port: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • Moq (5ml, 10ml): 30000 Bottles
 • MOQ(50ml,100ml): 5000 Bottles
 • MOQ(250ml,500ml): 2000 Bottles
 • MOQ: Powder/Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detail Product

  Dërgoni mesazh

  Perberja
  Çdo 100ml përmban
  Arginine ............... 144mg
  cysteine ............... 320mg
  Glutamine ......... ..320mg
  Glycine ............... .320mg
  Histidine ............ ..132mg
  isoleucin ............ 360mg
  leucin ...... ......... .428mg
  Lysine .................. 544mg
  metioninë ......... .320mg
  Threonine ............ ..86mg
  phenylalanine ...... 500mg
  Valine .................. .360mg
  Vitamina B 1......... ..400mg
  Vitamina B 2 ............... 17mg
  Vitamina B 6 ............ .. 34mg
  nikotinamid ...... 800mg
  Glukozë .................. ..3.3g
  EDTA-2NA ............ 50mg

  Tregues
  Për parandalimin dhe trajtimin e amino acideve dhe pamjaftueshmerise vitaminë grupit B.

  Administrata dhe Dozimi
  Për ngadalshëm intravenoz
  bagëti, kuaj, dele dhe dhi: 1 ml / 40 kg BW / 2 ditë

  Magazinimi dhe Koha skaduar
  Shitore në një vend të thatë dhe nën 25 ℃.
  2 vjet

  paketim
  10ml, 50ml, 100ml