Calcium Gluconate 4% + Magnesium Chloride 4% Injection(BUCAMA)

Përshkrim i shkurtër:

Ky produkt është indikuar kryesisht për ethe qumështi për shkak të hipokalcemisë ose kur shoqërohet me hipomagnesemi dhe hipofosfatemi. Paresis që vjen nga hipokalcemia para, gjatë dhe pas ndarjes.

 


 • Pricemimi dhe kuotimi: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Porti i dërgesës: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • MOQ (5 ml, 10ml): 30000 shishe
 • MOQ (50ml, 100ml): 5000 shishe
 • MOQ (250ml, 500ml): 2000 shishe
 • MOQ: Pluhur / Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detaje të produkteve

  Dërgoni mesazh

  përbërje
  ml përmban:
  Glukonat kalciumi ……… .. 40mg
  Klorur magnez …… ..40mg
   
  Indikacionet
  Miphocal is recommended for the treatment of milk fever due to hypocalcaemia or
  when it is associated with hypomagnesaemia and hypophosphataemia.Paresis resulting from hypocalcaemia before, during and after parturition or during lactation. Downer cow syndrome.
   
  Usage and Administration
  Administer by intravenous or subcutaneous injection.
  Dosage: Horse, Cattle: 1ml / 4 kg body weight
  Administer by intravenous:
  Sheep,swine:0.5-2.5ml/kg body weight
  Dog: 12.5ml-50ml
   
  Magazinimi dhe koha e skaduar
  Tightly sealed and store at room temperature.
  3 vjet
   
  paketim
  50ml, 100ml, 500ml