Tretësirë ​​Sterile Ca-Vitaplus

Përshkrim i shkurtër:

Ky produkt është indikuar kryesisht për kontrollin dhe trajtimin e mangësive të kalciumit-magnezit vit.B në grup.

 

 


 • Pricemimi dhe kuotimi: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Porti i dërgesës: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • MOQ (5 ml, 10ml): 30000 shishe
 • MOQ (50ml, 100ml): 5000 shishe
 • MOQ (250ml, 500ml): 2000 shishe
 • MOQ: Pluhur / Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detaje të produkteve

  Dërgoni mesazh

  përbërje
  100ml përmban
  Glukonat kalciumi ………… 20.83gm Hipofosfit
  magnez… .5.33gm Klor
  magnez ………… 2.00gm
  Kalcium D-Saccherate ……… 1.00gm Acid
  Borik ……………………… .4.33gm Dextrose
  …… ……………… 20.00gm
  Vitaminë B1 ……………………… ..100mg
  Vitaminë B2 ………………………… .70mg
  Vitaminë B12 ……………… .3000mcg
  Nicotinamide ………………. .200mg qsto me
  ujë të distiluar ……… ..100ml

  Tregues
  Për kontrollin dhe trajtimin e mangësive të kalciumit-magnezit vit.B në grup.

  Dozimi dhe administrimi
  Me anë të injeksionit intravenoz nënlëkuror ose të ngadaltë.
  Bagëti dhe dhitë: 1ml për peshën e trupit 21 kg.

  Koha e tërheqjes
  Asnjë

  Magazinimi dhe koha e skaduar
  dyqanit në një vend të freskët, të thatë dhe të errët.
  2 vjet

  paketim
  100ml, 250ml, 500ml, 1L, 5L