Inoksicioni Amoxicillin + Clavulanic (BULCOAM / BUCLAMOX)

Përshkrim i shkurtër:

Për trajtimin e infeksionit bakterial të kafshëve i cili është i ndjeshëm ndaj Amoxicillin, siç janë pasteurelloza, pneumonia, mastiti, metriti, pullori, salmoneloza, sepsë etj.

 

 


 • Pricemimi dhe kuotimi: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Porti i dërgesës: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • MOQ (5 ml, 10ml): 30000 shishe
 • MOQ (50ml, 100ml): 5000 shishe
 • MOQ (250ml, 500ml): 2000 shishe
 • MOQ: Pluhur / Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detaje të produkteve

  Dërgoni mesazh

  përbërje
  ml përmban:
  Amoxicillin (si trihidrat)…
  .140mg Acidi klavulanik ………………………… .35mg

  Indikacionet
  Për trajtimin e infeksionit bakterial të kafshëve i cili është i ndjeshëm ndaj Amoxicillin, siç janë pasteurelloza, pneumonia, mastiti, metriti, pullori, salmoneloza, sepsë etj.

  Administrimi dhe doza
  bagëtisë, qenve dhe maceve të derrave: Administroni në mënyrë intramuskulare ose nënlëkurore në dozë 1ml për 20 kg peshë trupore. Një herë në ditë, përdorni për 3 - 5 ditë.

  Reagimet anësore
  Një numër i vogël i kafshëve mund të shkaktojë dhimbje ose reagime lokale të indeve pas injektimit.

  Masat paraprake
  Tundeni mirë përpara se të përdorni dhe masazhoni butësisht vendin e injektimit pasi të keni injektuar.
  Njerëzit me hipersensitivitet (alergji) ndaj penicilinave nuk duhet të trajtojnë produktin. Nëse ndodhin reaksione alergjike vetëm nga kontakti, siç janë skuqja, simptoma të rënda të fytyrës, sytë ose buzët dhe fryma e vështirë, ju lutemi kontaktoni menjëherë mjekun tuaj.
  Shmangni kontaktin me ilaçin kur veproni.
  Përdorni hala dhe shiringa plotësisht të thata për të parandaluar pikat e ujit të injektuara nga injeksioni i mbetur.
  Ju lutemi përdorni në 28 ditë pas hapjes. Hidhni barnat e skaduara në përputhje me dispozitat e departamenteve lokale të mbrojtjes së mjedisit.
  Mbajeni larg fëmijëve.

  Koha e tërheqjes
  Derrat dhe bagëtitë: 14 ditë. Qumështi: 60 orë.

  Magazinimi dhe koha e skaduar
  Vulosur fort dhe ruhet në një vend të errët dhe të freskët.
  2 vjet

  paketim
  10ml, 50ml, 100ml

  Përqendrimi
  14% + 3.5%