Albendazole Bolus(BULABEN)

Përshkrim i shkurtër:

Ky produkt është treguar për profilaksi dhe trajtimin e worminfections në viçat dhe kafshët si: krimbat gastrointestinale: Bunostomum, Cooperia, Chabertia, Haemonchus, Nematodirus, Oesophagostomum, Ostertagia, Strongyloides dhe Trichostrongylus spp. worms mushkërive: Dictyocaulus viviparus dhe D. filaria. Tapeworms: Monieza spp. Mëlçia-FLUKE: rritur Fasciola Hepatica. Albendazole ka gjithashtu një efekt ovicidal.


 • Price & Quotation: FOB Shanghai: Diskutoni personalisht
 • Dërgesë Port: Shanghai, Guangzhou, Chongqing, Yiwu
 • Moq (5ml, 10ml): 30000 Bottles
 • MOQ(50ml,100ml): 5000 Bottles
 • MOQ(250ml,500ml): 2000 Bottles
 • MOQ: Powder/Bolus: 500 KG
 • Kushtet e pagesës: T / T, L / C
 • Detail Product

  Dërgoni mesazh

  Perberja
  Çdo Bolus përmban
  albendazole ......... 300mg / 600mg / 2500mg

  Tregues
  Profilaksi dhe trajtimin e worminfections në viçat dhe kafshët si:
  krimbat gastrointestinale: Bunostomum, Cooperia, Chabertia, Haemonchus, Nematodirus, Oesophagostomum, Ostertagia, Strongyloides dhe Trichostrongylus spp.
  Worms mushkërive: Dictyocaulus viviparus dhe D. filaria.
  Tapeworms: Monieza spp.
  Mëlçia-FLUKE: rritur Fasciola Hepatica.
  Albendazole ka gjithashtu një efekt ovicidal.

  Dozimi dhe administrimi
  Për administrim oral.
  300mg:
  1 / 2bolus i albendazole 300mg (7.5mg / kg) për të peshës trupore deri ne 20 kg, 1bolus i albendazole 300mg të peshës trupore deri ne 40 kg; 11 / 2bolus i albendazole 300mg të peshës trupore upto 40 ~ 60kg; 2bolus e albendazole 300mg për peshës trupore deri në 60 ~ 80kg.

  600mg:
  Për roundworms dhe tapeworms:
  viçat dhe kafshët: 1 njëherësh per trupin 120 kg peshë
  deleve dhe dhive: 1 njëherësh per 70kg pesha e trupit
  Për flukes:
  viçat dhe kafshët: 1 njëherësh per 70kg pesha e trupit.
  Dhen dhe dhi 1 bolus sipas peshës trupore 60kg.

  2500mg:
  Për roundworms dhe tapeworms:
  En'am / buall / kuaj / dele / dhi: 5mg / kg peshë trupore
  Dogs / macet: 10 deri në 25mg / kg peshë trupore
  Për flukes:
  kafshët / buall: 10mg / kg peshë trupore
  dele / dhi 7.5mg / kg bodyweight
  viçat dhe kafshët 1 bolus për 300 kg të peshës trupore.
  Për të mëlçisë-Fluke:
  1 njëherësh per 250 kg peshë trupore.

  Masë paraprake
  lopët e qumështit janë të ndaluara gjatë laktacionit.
  Gjedhit dhe dele janë varur brenda 45 ditëve para shtatzënisë.

  Tërheqja Koha
  En'am: 14 ditë, Dele: 4 ditë; Derra: 7 ditë, Poultry: 4 ditë
  Qumësht: 60 orë

  Magazinimi dhe Koha skaduar
  Shitore në një vend të thatë, temperatura nën 30 ℃.
  2 vjet

  paketim
  5g / tabletë, 5 Boluses / 10 blisters / kuti, 50 kuti / kuti kartoni

  Përqendrimi
  250mg, 300mg, 600mg, 2500mg