// Agent Nigerian inspektuar kompanisë për vizitë në terren

Më 10 janar 2019, nigerian agjent erdhi në kompaninë tonë për on-the-spot vizitave, produkte me cilësi të lartë dhe të shërbimeve, kualifikimeve të forta të kompanive dhe besueshmërinë, dhe perspektivat e mira të zhvillimit të industrisë, të cilat janë arsye të rëndësishme për tërheqjen e agjent për të vizituar.

1

Dr. Wu (majtas), Nigerian agent (në mes) dhe Jessica (djathtas)

Dr. Wu, menaxher i përgjithshëm i kompanisë me Jessica, menaxher i departamentit të tregtisë së jashtme në emër të të gjithë kompanisë shprehu mirëseardhje të ngrohtë për ardhjen e agjentit të Nigerisë dhe të rregulluar një punë të detajuar pritjes.

2

Inspektimi i Punëtorisë pluhur

3

Prezantimi i disa produkteve të zhvilluara rishtazi, i shoqëruar nga Drejtori QC: Li Yan (majtas)

I shoqëruar nga personat kryesorë përgjegjës të departamenteve të ndryshme, agjenti Nigerian vizituar dhe inspektuar punëtori e kompanisë të prodhimit. Nën drejtimin e personelit përkatës teknik, agjenti i kryer operacione në vend testit, dhe performanca e mirë e agjentëve pajisjeve bërë lavdërojnë!

4

Negociata të biznesit me drejtuesit e kompanisë

Udhëheqësit e kompanisë dhe stafi i lidhur me të kanë bërë përgjigje të detajuara për të gjitha llojet e pyetjeve të ngritura nga agjent, dhe kanë grumbulluar njohuri të pasur profesionale dhe aftësi të shkëlqyer pune, i cili gjithashtu la një përshtypje të thellë në agjent.

5

Personeli shoqëruese futur në detaje prodhimin dhe përpunimin e pajisjeve kryesore të kompanisë sonë, fushës në fuqi të pajisjeve, dhe duke përdorur efekti. Pas vizitës, personi përgjegjës i kompanisë dha një paraqitje të hollësishme për zhvillimin aktual të kompanisë, si dhe përmirësime teknike dhe shitjet rastet e produkteve. Agjenti ka një përshtypje të thellë në mjedis të mirë të kompanisë punës, procesin e prodhimit të rregullt, kontroll të rreptë të cilësisë, atmosferë harmonike të punës, dhe punë të zellshme, dhe diskutime në thellësi me menaxhmentin e lartë të kompanisë në bashkëpunimin e ardhshëm midis dy palëve. Në të ardhmen, ne do të arrijmë plotësues të fitojë të fitojë dhe të zhvillimit të përbashkët në projektet e bashkëpunimit propozuara!


Ora Post: Jan-11-2019