Feature Produkte

Arritje të reja

Chongqing Bull Animal Pharmaceutical Co.;LTD ( Bullvet ) is a large-scale GMP enterprise specializing in the research, development, production and sale of animal health medicines.

Bullvet  mund të prodhojë rreth 100 varietete të injektimit të vogël të vëllimit, injeksion vëllimit të madh dhe të lëngshme me gojë .. Të gjitha prodhimet janë eksportuar në mbi 20 vende të botës.

Bullvet  është shumë i njohur në tregun e Afrikës, sidomos në Nigeri, Çadi, Sudani, Etiopia, Jordania, Egjipti, Arabia Saudite, Azerbajxhan, Filipinet, Malajzia dhe Somali etj

Bullvet  produkte mund të shihet kudo, dhe tani Bullvet është një markë ndërkombëtare veterinare drogës dhe gëzon popullaritet të madh.

Lexo më shumë >>
WhatsApp Online Chat !